Professionel hypnoseterapi mod angst

Hypnoseterapi
Ved J-HYPNOSE
Find vej gennem angsten
hypnosebehandling angst

J-hypnose er en kendt hypnoseklinik i Vejle og har gennem mere end 10 år stor erfaring i behandling af angst. hypnoseterapi er en yderst effektiv og mild form for behandling. Der findes mange typer af angst:

Panik-angst:

Panikangst kommer som pludselig og uden forvarsel og denne type angst er ofte enkeltsående. Tilstanden kan føles som enormt ubehagelig og er vanskelig at definere. Hypnoseterapi mod panikangst behandles typisk over to sessioner og i langt de fleste tilfælde er behandlingen varende. Jeg har gennem over 10 år behandlet mod panikangst i min klinik i Vejle, jeg tager også på hjemmebesøg i Fredericia.

 

Generaliseret Angst

Generaliseret angst: Det er en konstant tilstand og for de fleste meget udefinerbart. Det kan afhænge af forskellige situationer fra mild til meget voldsomt. Hypnoseterapi generaliseret angst er yderst effektiv og før behandlingen vil der være en grundig samtale. Generaliseret angst behandles typisk over 2-3 behandlinger. Du skal være velkommen til at kontakte J-hypnose, for yderlig information. Hypnose Fredericia ved J-HYPNOSE, tager på hjemmebesøg.

Andre typer Angst

Foruden de beskrevet angsttyper, findes der mange andre og det den kendetegner den lidelse kan være: Åndedrætsbesvær, smerter i brystet, svimmelhed, svedeture hjertebanken mv. Langt de fleste angsttilfælde kan behandles med hypnoseterapi. Dog kan der i nogle tilfælde være nødvendigt med medicinsk behandling. Jeg opfordre altid mine klienter til at kontakte lægen, hvis symptomerne er uudholdelige og voldsomme. Kontakt gerne klinikken hvis du ønsker yderlig information om behandling af angst.

Behandling med hypnoseterapi, er disse typer dem, der oftest bliver behandlet for:

Eksamensangst. Hypnoseterapi for eksamensangst er hyppigt og den angst behandles ofte af unge, der for første gang står og skal til eksamen. Dog forekommer det også i det voksne liv, hvor det kommer til udtryk når man skal præstere, holde en tale eller være aktiv til et møde, hvor angsten kan tage over.

Angsten for nåle: Der findes mange, som får angst for nåle, specielt når man skal vaccineres eller skal have taget en blodprøve. Den angst for nåle behandles effektiv med hypnose.

Hypnose fobi: fobi er en forholdsvis mild type angst som også behandles med hypnose, du kan læse mere om fobi her.

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Gennem mange år og med stor erfaring overfor behandling af angst, har jeg målrettet arbejdet med dette emne igennem mere end 10 år. Jeg har et godt netværk af behandler og holder mig løbende opdateret. Jeg bliver kvalitets-testet af kollegaer 4 gange årligt og der bliver evalueret på behandlingerne. 

Har du spørgsmål=

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på 30502503 eller mail jacob@j-hypnose.dk

Hypnose fredericia
angst hypnose fredericia