INFORMATION

Passion never dies. It grows.

Velkommen til J-hypnose – hypnose Fredericia. Jeg har fast klinik i det centrale Vejle, i hyggelige og rolige omgivelser. Derforuden behandler jeg, til jeg finder en fast klinik og privat i Fredericia. Klinikken i Vejle, ligger ca. 5 minutters gang fra banegården, og der er parkeringsmuligheder ved døren. Det har altid været vigtigt for mig, at omgivelserne er trygge og der vil også være mulighed for at have en pårørende med, hvis dette skulle ønskes.

Prisen for 1. behandling er 1200 kr. og 1000 kr. For anden behandling. Der er forskellige forløb- rygestop, gastric-band, som koster 2000 kr. Der vil altid være afsat rigelig tid, så man ikke føler, at man skal ud af døren, før man er færdig og alle spørgsmål er besvaret. En behandling tager oftest ca. en time. Hvis du har behov, kan du også, uforpligtende, få en forsamtale, ganske gratis. Der vil være god tid efter behandlingen til eventuelle spørgsmål. Ved udeblivelse eller afbud under 24 timer før, skal den fulde behandling betales.

Du kan finde behandlingsfiler samt lydfiler på hjemmesiden. Disse kan enten stå for sig selv, eller bruges som supplement til behandlingen. Du finder også information om underholdning og shows.

Skulle der være spørgsmål om behandlingen eller hypnose generelt, er du altid velkommen til at tage kontakt på 30502503 eller skrive en mail: jacob@j-hypnose.dk. Klinikken ligger Ørstedsgade 22B 3.th 7100 Vejle.