sukkertrang med hypnose

Hypnose behandling Vejle
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

Behandle sukkertrang med hypnose Fredericia?

Det kan være vanskeligt ag komme af med sukkertrangen. Gennem mere end 10 år, har jeg erfaring med behandling af sukkertrang. Det er en af mine spidskompetencer, med mange positive tilbagemeldninger.

Afhjælp trangen med hypnoseterapi:

Er din trang til sukker, når du har spist? Higer du efter noget sødt når du er træt? Eller får du hovedpine, hvis ikke du får din daglige indtag af cola? Og giver din trang til dukker svedeture?

Hypnose mod sukkertrang Fredericia: J-hypnose, har udviklet et effektivt forløb for sukkertrang, som strækker sig over to hypnosebehandlinger, adgang til de gratis lydfiler samt de behandlinger du efterfølgende har behov for. Forløbet har er strikket sammen, så det har en yderst positiv virkning og resultaterne er gode og langvarige.

Hypnose sukkertrang Fredericia:

Over halvdelen af den danske befolkning er nu enten overvægtig eller svært overvægtig, og der bliver flere og flere med dette problem. En af årsagerne kan være trangen til sukker. Når man har været langvarigt disponeret for sukker,  kan det have fatale konsekvenser for dit helbred. Sukkersyge type 2 (gammelmands-sukkersyge) Årreforkalkning og blodpropper er også en af de sygdomme man kan få, hvis man har for stort et sukkerindtag. Mange af de livsstilssygdomme kan potientielt være dødelige og man bør derfor handle på det, hvis man føler man får for meget sukker. Sukker, ved længere indtagelse, kan være vanedannende. Det er belønningscentret der bliver aktiveret, når man er vandt til sukkeret og der bliver frigivet signalstoffer som belønning. 

Afhjælp trangen

Hypnose mod sukkertrang ved J-hypnose: Jeg har i egen klinik, gennem de seneste mere end 10 år, behandlet mod sukkertrang og vanen med stor succes. Det er et gennemarbejdet forløb som bliver tilrettelagt ud fra dine behov. Hvis det ikke er trangen til sukker, der er dit primær problem, kan man også få behandlinger for vægttab og i visse tilfælde en gastric-band hypnose. 

Hvorfor vælge hypnoterapeut J-hypnose?

Jeg sparrer løbende med kollegaer i faget og holder mig jævnligt opdateret inden for området bl.a med kurser. Ca. 4 gange i året, bliver jeg, af andre kollegaer kvalitets-testet og der bliver løbende evalueret på mine behandlinger. 

Hvis du vil, kan du også dykke ned i mit arkiv af gratis hypnose lydfiler her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig i hypnose-klinikken på +45 30502503 eller jacob@j-hypnose.dk

Hypnose fredericia
sukkertrang