Hypnoterapi lavt selvværd Vejle

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD OG LIVSKVALITET
BEHANDLING AF LAVT MED HYPNOSE

Gennem mere end ti år, har jeg i min klinik, behandlet lavt selvværd med hypnose. Hypnose er en yderst mild og effektiv form for behandling af netop dette problem. Manglende og lavt selvværd, kan på forskellige måder komme til udtryk. Lige så mange mennesker som vi er, lige så mange symptomer er der på symptomerne. Manglende og lavt selvværd, kan være alt fra mørke tanker om sig selv eller at man synes man er dum eller uintelligent. Dette kan bunde i ens barndom, om man er blevet mobbet, eller talt ned til i skolen eller af ens nærmeste. Man kan også blive talt ned til af ens partner, som holder en i grebet. Uanset hvad det bunder i, kan lavt selvværd kureres med hypnoseterapi.

ER DU RAMT AF LAVT SELVVÆRD?

Man bør altid behandle tilstanden, så snart man har oplevet det i en periode, jo før man behandler des større er chancen for et hurtigt og effektivt forløb. Det er også vigtigt at få gjort noget ved problemet, da det på sigt kan udvikle sig til depression eller i visse tilfælde angst. Derfor er det vigtigt at mærke efter, om man har tildens til lavt selvværd. Hypnoseterapi for lavt selvværd, er både effektivt og mildt. Ved en grundig forsamtale, sporer jeg mig ind på problemstillingen og vi finder sammen en løsning, der kan passe dig. Langt de fleste tilfælde, kan behandles med 2 eller 3 behandlinger. Kontakt klinikken på 30502503. Og hvis du har tvivl om, om hypnose er noget for dig, skal du endelig tage kontakt, jeg er at træffe til kl. 21.00. Du kan også booke en forsamtale, den er gratis, så kan du vurdere om hypnose mod problemet er noget for dig. Du kan også gå på opdagelse i mine gratis hypnose filer.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med behandling af emnet og har gennem mere end ti år målrettet behandlet mod dette. Jeg har et stort netværk af behandlere og ca. 4 gange om året, bliver jeg af kollegaer kvalitetstestet og evalueret på mine behandlinger. Du kan læse mere om lavt selvværd HER.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på +45 30502503 eller mail jacob@j-hypnose.dk

Hypnose fredericia
lavt selvværd fredericia