Kom af med din fobi

hypnoseterapi mod fobi

Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL ØGET LIVSKVALITET

Jeg har, gennem mere end 10 år, i min hypnoseklinik behandlet fobier med særdeles gode resultater. Hypnose mod fobi er en yderst effektiv og mild form for behandling og man mærker resultatet umiddelbart. 

Hvad er en fobi?

Lidelsen er en type angst, som på ingen måde er rationel, målt i forhold til det man har en fobi for. Vi ved alle, at f.eks edderkopper ikke er farlige, men for den der lider af en fobi, er det ikke den følelse man sidder med. Typisk opstår ens fobi i børneårene, hvor ens forældre måske har “smittet” med at være angst for edderkopper. Denne angst, sidder i os og måske udvikler sig. Det er hjernen, der signalere flugt, og den flugtmekanisme bruges ved fare, og er derfor vigtig at have i farlige situationer. Dog er den uhensigtsmæssig, når man pludselig bliver panisk, når man ser en edderkop. Lidelsen kan være meget hæmmende i ens hverdag, hvor man måske undgår forskellige situationer, fordi man er angst for noget og nogle holder sig hjemme, hvis de bliver inviteret ud, hvor der kan være edderkopper, eller hvad man end kunne være bange for. 

Hvordan behandles lidelsen med hypnose?

Hypnose mod fobi Fredericia ved J-hypnose, har god erfaring af denne behandling, og langt de fleste bliver kureret for fobier. Typisk skal man have en eller to behandlinger og så kan man efterfølgende leve et helt almindelig liv, hvor man ikke længere er kontrolleret af lidelsen. Det er vigtigt af få gjort noget ved lidelsen, da den kan være hæmmende og stærk ubehagelig. Man risikere også et give fobien videre til andre, typisk børn, som senere i livet vil opleve det samme. Har du spørgsmål til fobi og behandling, er du velkommen til at tage kontakt på mail eller ringe 30502503, så kan vi sammen få en snak om netop dine udfordringer. Læs mere om lidelsen her

Hypnose fredericia
Fobi hypnose fredericia