hypnose Behandling af eksamensangst

Hypnose behandling Fredericia
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD
Eksamensangst hypnose Fredericia

Mange kender følelsen, at før en eksamen at være nervøs. For nogle udmunder nervøsiteten sig til en decideret eksamensangst, som kan være enormt hæmmende over for ens velbefindende og svækkende i situationen, hvor man skal præstere. Man får, flere dage før en eksamen søvnbesvær, rysten på hænderne og hjertebanken. Det er ikke kun eksamen, der kan fremprovokere en angst. Også hvis man skal præstere i andre sammenhæng, for eksempel hvis man skal holde en tale, kan man blive nervøs og har svært ved at få ordene frem, som man havde planlagt. Det kan også være, hvis man på jobbet skal holde et oplæg, eller skulle præstere, en såkaldt præstationsangst. 

Hvorfor får man angsten?

Mange der kommer i klinikken for at få behandling for eksamensangst forklarer, at der i løbet af livet, er sket noget, som har kickstartet angsten, som regel noget simpelt eller banalt, og så har det fået lov at vokse sig større og større med alderen. Til sidst, er det så slemt, at man ikke kan kontrollere det. Også det store pres, mange unge oplever i dag, har en stor effekt på ens angst. Et pres, som kommer mange forskellige steder fra, både fra de sociale medier, men også det karakterræs, som foregår- hvor kun det bedste er godt nok. Det kan være en meget usund kultur, hvor flere og flere unge får eksamensangst.

Behandling af angsten for eksamen Fredericia?

Jeg har behandlet mange med eksamensangst, og med særdeles gode resultater. Det kræver ofte kun en til to hypnose behandlinger for angsten, og så er man på et stadie, hvor det er mere håndterbar, og man ikke længere oplever den “sorte klap” gå ned og man går helt i stå og hyperventilere. Man er i stand til at fremlægge det man har planlagt og har overskuddet til at tage til eksamen. Jeg har gennem over ti år, behandlet eksamensangst med hypnose og har derfor stor erfaring. Har du spørgsmål til behandling af dette, er du mere end velkommen til at tage kontakt på 30502503 eller mail: jacob@j-hypnose.dk. Du har også adgang til mit bibliotek af gratis lydfiler.

Hypnose fredericia
Eksamensangst fredericia