Hypnosebehandlinger v/J-HYPNOSE
Ved J-HYPNOSE.DK
Hypnose Fredericia ved J-hypnose, er en klinik placeret blot 5 minutter fra Vejle Banegård og med parkeringsmuligheder lige ved døren.
Vejlen til forandringer for livet og et bedre velvære starter her

Hypnoseterapi og hypnose behandling

Gennem mere end ti år, har jeg arbejdet med hypnose og hypnoseterapi ved min klinik i Vejle. Behandlingerne er både effektive og milde og jeg behandler for forskellige livsstilsproblematikker som vægttab, sukkertrang, tobaksafhængighed og forskellige psykiske udfordringer. Hypnoseterapi har en umiddelbar virkning og effekten er varende. Ved hver klinet, laves der en individuel vurdering før behandling, og vurdere jeg, at hypnose ikke er løsningen, henviser jeg til anden aktør.

Gennem de seneste mange år i egen klinik, har jeg opbygget stor erfaring inden for hypnoseterapi. Hypnoseklinikken ligger i rolige og trygge rammer i hjertet af Vejle, med kun fem minutter til banegården og der er parkeringsmuligheder lige ved døren. Det er også muligt at behandle i Fredericia privat. Herunder, kan du se nogle af de ting, der behandles for. Skulle du have en udfordring, som ikke er beskrevet herunder eller i fanen Behandlinger, skal du endelig tage kontakt, så kan vi sammen får en snak om netop dine problemstilinger. Her på siden, kan du også finde biblioteket af gratis hypnose lydfiler, der enten kan stå for sig selv, eller bruget i forbindelse med et behandlingsforløb. 

Sukkertrang?

hypnoseterapi mod Vægttab og Sukkertrang

Hypnoseterapi for et vægttab, kan være yderst effektiv. Der bliver lavet ændringer på forskellige parametre. Der kan bl.a laves ændringer i ens mæthedsfornemmelse, så man langt hurtigere får fornemmelsen af mæthed. Det er også muligt, at ændre på ens sukkertrang med hypnose eller behovet for hurtige kalorier. Uanset om det er sukker eller hvidt brød. Ikke to klienter er ens også derfor vil der blive afsat ekstra tid til første behandling, så man sammen kan ligge en behandlings og forventningsplan.

Rygning en dyr fornøjelse

Hypnose rygestop

J-hypnose har udarbejdet et rygestop forløb, der er behandlinger, der strækker sig over to uger og gratis adgang til biblioteket af gratis hypnose filer. Derforuden er der mulighed for ekstra behandlinger, hvis behovet opstår, disse behandlinger er gratis, når man har gennemført rygestopforløbet.

Lider du af angst?

Hypnoseterapi Angst

Der er mange typer angst, alt fra generaliserende angst til enkeltfobi og hypnose mod angst er en effektiv behandling af de fleste typer. Lider man af “lettere” angsttilfælde, det kan være eksamensangst, vil en eller to behandlinger typisk være tilstrækkelig. Har du spørgsmål, om din angst kan behandles, er du velkommen til at tage kontakt.

Angsten for edderkopper og kryb

Behandling af fobi, kan være en effektiv støtte og hypnosebehandling mod fobi er særdeles effektiv. Fobi er sjældent en rationel tilstand, men den kan være ganske ubehagelig og derfor kan hypnoseterapi være effektiv. Ønsker du yderlig information, er du velkommen til at tage kontakt.

Øvrige hypnosebehandlinger

Derforuden de omtalte hypnosebehandlinger, findes der mange andre problemstillinger, der kan behandles med hypnose. Alkoholproblemer, manglende sexlyst jalousi og meget andet. Du skal være velkommen til at kontakte for yderlig information eller spørgsmål. Husk, hvis din tilstand er så slem, at du ikke føler du kan være i det, skal du kontakte egen læge eller nærmeste akutmodtagelse.  

booking fredericia

eickhardt

30502503