gastric-band hypnose

Hypnose Fredericia
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL ØGET SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

Hypnoseterapi gastric-band Fredericia

Jeg har i 10 år mestret begrebet “gastric-band hypnose” og brugt behandlingsmetoden med stor succes. Gastric band er hypnosebehandling for svært overvægtige og er særdeles effektiv for dig der ønsker at tabe dig.

Gastric-band hypnose:

Der findes ikke mange i Danmark, som arbejder med Gastric-band hypnose. Gastric-band er målrettet svært overvægtige, som har forsøgt mange muligheder for et vægttab. Ved gastric-band, går man ind og ændre ens mæthedsfornemmelse radikalt, så man bliver mæt ved små portioner, og nærmest får ubehag, hvis man spiser mere. Behandlingen er er yderst effektiv og bør kun bruges af dig, der er svært overvægtig og som eneste løsning ser gastric-bypass som sidste udvej. Behandlingsforløbet bliver strikket sammen i samarbejde med klienten og er et intenst forløb, som strækker sig over 4-6 behandlinger. Hver klient får en behandlingsplan og der vil ved hver konsultation blive målt på forskellige parametre. Alt fra BMI (body mass index) fedtprocent muskelmasse mv. 

Hypnose vægttab med Gastric-band

Ikke alle klienter, er i målgruppen for gastric-band, men blot en mindre ændring af vaner, dette kunne være trang til kager, is eller trangen til sodavand. Dette er den behandlingsform, der er mest udbredt- ønsker man blot en lille ændring, som kan have stor effekt på ens velvære og sundhed, kan hypnose være særdeles effektiv. Jeg har målrettet disse gastric-band hypnose behandlinger og udviklet behandlingen gennem mange års erfaring, og behandler med hypnose for et effektivt resultat af gastric-band forløb

Hypnoseterapi gastric-band Fredericia:

Jeg har stor erfaring med hypnosebehandlinger, og gennem over 10 år i egen hypnoseklinik i Vejle behandlet med stor succes. Det er ikke en succes, der kommer af sig selv, jeg holder mig løbende orienteret og dygtiggøre mig indenfor hypnoseterapi. Ca. 4 gange om året, bliver jeg vurderet og evalueret af kollegaer i branchen. 

Skulle du have spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål om gastric-band på 30502503 eller udfylde min kontaktformular. Jeg er også at træffe udenfor normal åbningstid. 

Hypnose fredericia
Vægttab hypnose fredericia