Vægttab hypnose Fredericia

Hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE LIVSKVALLITET

Vægttab hypnose Fredericia

Over halvdelen af den danske befolkning lider af overvægt eller svær overvægt. Dette er en markant stigning på få år. Er man overvægtig, kan kampen mod kiloene være uoverskuelige og derfor har man en tendens til at give op på et vægttag. Overvægt og fedme, kan have uoverskuelige konsekvenser. Hjerte-kar sygdomme, blodpropper, åreforkalkning type 2 diabetes og visse former for kræft. Derfor kan hypnose være et godt værktøj til dig der ønsker at tabe sig. Det er både effektivt og mild og du kan ændre dine spisevaner. Der kan også blive sat fokus på motion og bevægelse i dagligdagen, så din motivation bliver forstærket jo mere du taber dig. 

Selvværdet?

Overvægt medfører ofte et lavt selvværd, da man er flov over sig selv og man har en tendens til at lukke sid inde. Man er også disponeret til at få en depression, hvis man er overvægtig. Alle de parametre bliver der fokuseret på i hypnosebehandling for overvægt. Og fokus bliver rettet mod et bedre liv og et højere livskvalitet. 

Hypnos vægttab Fredericia:

Hypnose er både effektivt og mild og en sund form for behandling, da den ikke har bivirkninger. Da der findes mange forskellige grunde til, at man spiser for meget, kan det være svært at estimere generelt, hvor mange behandlinger der skal til, men ofte er det ca. 3 behandlinger, før man er færdigbehandlet. Men der lægges en individuel behandlingsplan og vi sammen sætter målene.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har gemmen mere end 10 år, erfaring med behandling af overvægt og vægttab. Og målrettet mine behandlinger, som er individuelle til hver klient. Jeg har stor succes i behandling af vægttab. Jeg bliver ca. 4 gange i året testet af kollegaer i faget og jeg holder mig løbende orienteret inden for faget med bl.a kurser.

Har du sprørgsmål til vægttab?

Du kan altid ringe til klinikken på 30502503, jeg besvare telefonen alle dage fra 9.00 til 21.00. Du kan også sende en mail på jacob@j-hypnose.dk.

Hypnose fredericia
vægttab fredericia