BEHANDLING AF MANGLENDE SEXLYST

hypnose terapi
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL ET STØRRE LIVSKVALLITET

MANGLENDE SEXLYST?

Jeg har i mere end 10 år behandlet, med gode resultater, behandlet for manglende sexlyst. Manglende lyst kan være meget intiminderende for personen det går ud over og også for ens forhold og selvværd. Ofte er manglende lyst meget tabubelagt og også derfor er det sjældent, at man opsøger den fornødne hjælp. Hypnose mod manglende lyst kan være en stor hjælp, til at komme tilstanden til livs, og man øger ens livskvalitet markant, så derfor er det vigtigt at tage fat i problemet, så man kan komme oven på igen. Hvis man gennem en længere periode, har lidt af manglende lyst, ved man også, at man nærmest får en følelse af depression og får lavt selvværd. En stor del af den voksne befolkning, oplever igennem livet, at lide af manglende sexlyst. Der kan være mange årsager til dette. Stress er en af de hyppigste årsager men også visse fysiske sygdomme kan have en indflydelse på dette samt visse former for medicin. 

ER DU RAMT AF MANGLENDE SEXLYST?

En af årsagerne til manglende lyst, kan have med hormonelle ubalancer at gøre, det ses oftest i overgangsalderen. Som beskrevet, kan nogle typer af medicin også have indflydelse på manglende lyst. Nogle typer af antidepressiver og antispsykotiske medikamenter men også noget medicin for forhøjet blodtryk. Hvis den manglende lyst skydes stress eller præstationsangst, er hypnoseterapi mod manglende sexlyst særdeles effektivt. Det kan ofte være en ond spiral, som med tid kan påvirke ens livskvalitet og man går hen og får lavt selvværd og de negative tanker kan blive voldsommere og voldsommere. Manglende lyst hypnoseterapi, er en behandling, der oftest vare over 2-3 behandlinger, hvor der målrettet bliver behandlet ud fra klientens behov. Der behandles altid med udgangspunkt i netop dit problem og ikke to behandlinger er ens. Jeg går grundig og målrettet til værks og derfor er hypnose mod manglende sexlyst ved J-hypnose særdeles effektivt. Skulle du have spørgsmål om emnet, er du velkommen til at kontakte mig på 30502503 eller mail jacob@j-hypnose.dk.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har gennem mere end ti år behandlet målrettet for manglende sexlyst. Jeg behandler i egen klinik i Vejle C, kun 5 minutter fra banegården og med parkeringsmuligheder ved døren. Skulle du have behov, tager jeg på hjemmebesøg og behandler i Fredericia.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen, er du altid velkommen til at ringe, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Du kan også dykke ned i biblioteket af mine gratis hypnose lydfiler 

Hypnose fredericia
manglende sexlyst fredericia