Behandling af depression hypnose Fredericia

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
FIND VEJEN TIL ET STØRRE SELVVÆRD OG ØGET LIVSKVALITET

Hypnoseterapi mod depression Fredericia

J-hypnose, har over 10 års erfaring i behandling af depression med hypnose, med yders gode resultater. Hypnose til depressionbehandling, er effektivt i at få det bedre og komme ud af depressionens kløer.

Det er en lidelse, som rammer ca. en halv million danskere i løbet af ens levetid. Depressionen er både voldsom og nedsætter ens livskvalitet mens det står på. Man kan aldrig fortælle, hvor lang en periode vare. Har man en gang haft en depression, er sandsynligheden for det vender retur fordoblet. Der findes mange måder, man kan behandle en dette på, lige fra medicin til kognitiv terapi. Ca. dobbelt så mange kvinder end mænd, er disponeret for at få en depression. Man skal altid tale med egen læge, hvis man har selvmordstanker, og bliver tankerne så voldsomme at de ikke længere kan kontrolleres, skal man tage kontakt til den nærmeste psykiatriske akutmodtagelse. 

Hypnose depression - er det noget for mig?

Ved milde depressions symptomer, som træthed, ked af det hed og tristhed, har mange en tendens til at slå det hen. Det er vigtigt at gøre noget ved symptomerne- Jo før du fanger en lidelsen og kommer i behandling, des større er chancen for, at det ikke udvikler sig til en svær depression. Man gradbøjer depression fra lettere deprimeret tilstand til en svær depression. Når man har en lettere depression, er hypnoseterapi for dette en effektiv behandling og man vil få en øjeblikkelig ændring af symptomerne. Og får man antidepressiver, er hypnosen et godt supplement. 

Hvis du har spørgsmål angående hypnoseterapi mod depression Fredericia, er du altid velkommen til at kontakte J-hypnose på 30502503 eller sende en mail. Der er telefon tid, både weekend og aften, så du kan sidde i fred og ro og få en samtale. 

Hvorfor vælge hypnotisør J-hypnose?

Jeg har stor erfaring i hypnosebehandling for depression og arbejdet målrettet i over 10 år i egen klinik i Vejle, jeg har også mulighed for at behandle i Fredericia. Ca. 4 gange i året, bliver jeg kvalitetstestet af kollegaer og holder mig løbende orienteret inden for området både med kurser og sparring.

Hvis du har spørgsmå angående hypnose depression Fredericia, kan du kontakte mig her, på mail eller på telefon 30502503

Hypnose fredericia
Depression hypnose fredericia